Weekendresor
 

Fotbollsbiljetter

Att kombinera sin weekendresa med en fotbollsmatch är lockande för många. Tyvärr är det ofta riktigt dyrt. Vi har letat runt efter olika alternativ och har fastnat för Ticket2 som vi tycker har bäst priser på fotbollsbiljetter i Europa och dessutom god support.

Så här fungerar Ticket2

Ticket2 är en marknadsplats för evenemangsbiljetter i andra hand där Ticket2 förmedlar kontakt mellan köpare och säljare. Här kan man köpa biljetter till olika sport- och kulturevenemang som fotbollsmatcher och stora konserter.

I och med att alla priser är fullt synliga konkurrerar biljettsäljare mot varandra vilket ger köparen bästa pris.

Biljettsäljaren får aldrig utbetalning på förhand. Köparen betalar en deposition. Ticket2 behåller pengarna tills köparen har varit på matchen och säljaren får utbetalning efteråt.

För matcher utomlands leveraras biljetterna på plats i respektive land. Vanligtvis får köparen biljetterna till sitt hotell dagen innan matchen eller konserten.

Detta har fungerat utmärkt för oss, biljetterna har alltid kommit till den hotelladress vi angivit. Vi har också alltid fått snabb support via mejl. Därför törs vi rekommendera Ticket2.

ticket2.gif Här kan du se biljettutbud samt köpa dina biljetter.

Köp fotbollsbiljetter på Ticket2

billiga resor

Senast uppdaterad 110820