Weekendresor
 

Hitta bra hotell

4-stjärnigt - centralt - med frukost - prisvärt

Vår dröm när vi reser är att

bock.gif bo på ett 4-stjärnigt hotell

bock.gif bo centralt nära centrum

bock.gif ha frukost inkluderat i priset

bock.gif hitta ett prisvärt alternativ

Vi brukar leta upp aktuell stad på Hotels.com, sortera på pris och sedan välja att visa endast 4-stjärniga hotell. Det går också att ange som sökkriterium att hotellet ska ligga nära centrum. Ofta brukar vi hitta något riktigt bra i listan. Titta inte bara överst, om du vill ha så bra pris som möjligt, utan titta även längre ner i listan. Specialpriser kan sorteras in längre ner, trots att de är billigare.

Hotels.com

Vi bokar allt oftare våra hotell i Europa genom Hotels.com och tycker det är prisvärt och fungerar bra.

Ibland hittar vi hotell på andra håll, och när vi sen letar upp samma hotell på Hotels.com hittar vi det där också - till bättre pris! Det har hänt ett antal gånger!

Boka hotell i Rom

Boka hotell i Paris

Charter

Vill du hellre köpa en traditionell charterresa kan du testa med dessa länkarna nedan. Ett tips är att leta sista-minuten-priser. Har man tur kan man få en riktigt billig resa.

Själva har vi flera gånger hittat sista-minuten-priser till kanonpris 1-2 veckor innan jul. Det går säkert att hitta mycket bra priser andra tider på året också, speciellt då det är lite lågsäsong.

Apollo

Fritidsresor

Ving

Clarion collection

Clarion collection erbjuder trevliga hotellvistelser i de större städerna i Norden. I priset ingår både frukost och kvällsmat och dessutom eftermiddagskaffe med nybakat. Hotellen erbjuder hög rumsstandard och är ofta belägna i historiska byggnader och ligger centralt.

Läs mer om Clarion collection

billiga resor

Senast uppdaterad 150708