Weekendresor
 

Sembo-tips

Vi gillar Sembo!

Sembo erbjuder bra och prisvärda semesterboenden på mer än 250 resmål världen över.

Spara upp till 30% i sommar

Vi vill tipsa om ett erbjudande som Sembo har med upp till 30% på många bra boenden just nu.

Läs mer om Sembos aktuella erbjudande

Spanien, Frankrike, Italien, Portugal, Kroatien...

Själva har vi bott på Sembos lägenhetshotell flera gånger på olika håll i Europa. Spanien är en stor favorit för hela vår familj. Det började med att vi åkte till Valencia två år i rad, där vi bodde i orten Port Saplaya precis utanför stan. Åh vad vi njöt av att bo precis vid stranden och ha balkong med havsutsikt.

Därefter blev det en resa till Costa Brava och den trevliga orten Blanes med sin fina sandstrand och mysiga atmosfär. Trädgården och poolområdet på lägenhetshotellet var också en höjdare. Möjligheten att ta tåget till Barcelona tog vi tillvara flera gånger under veckan, och dit längtar vi tillbaka. Nästa gång väljer vi nog att bo inne i Barcelona.

För två år sedan bilade vi i Frankrike. Med Sembo bokade vi då härliga boenden i både Nice och Cannes där vi tillbringade nästan en vecka på vardera orten.

Förra sommaren åkte vi till Portugal och Algarve. Där hyrde vi bil och upptäckte den fantastiska södra delen av landet. I Albufeira bodde vi på lägenhetshotell och hade turen att få ett riktigt lyxigt boende till bra pris - vi har aldrig bott så stort och bekvämt.

Sommaren 2012 bär det av till Italien och orten Caorle som vi hört så mycket positivt om. Självklart hinner vi med ett besök i Venedig också!

I framtiden skulle vi vilja besöka Nerja utanför Malaga. Vi drömmer också om att få uppleva Kroatien.

Gratis resemagasin i brevlådan

Vi vill tipsa om att beställa Sembos resemagsin Semester, som kostnadsfritt kommer hem i brevlådan med artiklar och restips.

Sembo - inspiration

Nedan beskriver vi lite kort olika orter och boenden som vi har bokat genom Sembo och gärna rekommenderar till andra.

Valencia / Port Saplaya

Port Saplaya - fint Semboboende i Valencia I Valencia har vi bott i semesterlägenhet 5 km från centrum i härliga Port Saplaya. Bekvämt boende vid stranden, balkong med havsutsikt, tillgång till fin pool samt närheten till Valencia. Vi rekommenderar varmt detta resmål! Själva har vi varit här två gånger och hoppas kunna komma tillbaka någon mer gång.

Till Sembos utbud i Valencia

Barcelona / Blanes / S´Abanell Central Park

Blanes - S´Abanell Central Park - fint Semboboende i Barcelona I Barcelona har vi bott på lägenhetshotellet S´Abanell Central Park i Blanes, 7 mil norr om Barcelona, med härlig pool på innergården samt perfekt läge direkt vid stranden. Med direkttåg längs den vackra kusten tar man sig in till Barcelona.

Till Sembos utbud i Blanes
Till Sembos utbud i Barcelona

Cannes / Pierre&Vacances Villa Francia

I Cannes bodde vi på härliga Pierre&Vacances Villa Francia som ligger vackert på höjden ovanför Cannes. Fina lägenheter och ett fantastiskt poolområde. 3 km från centrum av Cannes där det är mysigt att strosa på kvällarna och där det också finns fina sandstränder.

Till Sembos utbud i Cannes

Nice / Hotel de Flore

I Nice har vi bott på Hotel de Flore som erbjuder rymliga lägenheter med kök. Det är promenadavstånd till den härliga stranden och centrum. Nice är vår favorit på Franska Rivieran. Hit längtar vi tillbaka.

Till Sembos utbud i Nice

Läs mer om Sembo

billiga resor

Senast uppdaterad 120305